Oracle 1Z0-1066-20 online practice test and Lead4Pass 1Z0-1066-20 exam dumps

exam certification success

The latest update of Oracle 1Z0-1066-20 exam dumps in September and 1Z0-1066-20 exam practice questions online practice tests help you successfully pass the exam.
All exam questions and answers come from Lead4Pass 1Z0-1066-20 dumps https://www.lead4pass.com/1z0-1066-20.html (PDF + VCE). The oracle 1Z0-1066-20 exam practice questions are part of the free dumps from Lead4Pass 1Z0-1066-20.

Free Oracle 1Z0-1066-20 exam PDF

Free to share the latest updated Oracle 1Z0-1066-20 exam PDF from a part of the Lead4Pass 1Z0-1066-20 exam.
Get the complete exam questions and answers at Lead4Pass.com

Oracle 1Z0-1066-20 exam practice questions and answers

Annotation: 1. The question-answer is displayed at the end 2. The picture answer is displayed in the current

QUESTION 1

What is one method of associating a Safety Stock Quantity value to an item?

A. Upload the value using File Based Data Import (FBDI)
B. Enter your value in the Safety Stock Quantity column on the Items page.
C. Run the Safety Stock Quantity Update Process.
D. Enter your value in the Safety Stock Quantity Override column on the Items page.

QUESTION 2

Which three options represent predefined hierarchies in Planning Central? (Choose three.)

A. Business unit
B. Demand Class
C. Resource
D. Exception Type
E. Pricing
F. Sales Channel

QUESTION 3

You analyzed your customer\’s shipment history data at the item and organization level. You found that the customer has many new products with limited history.

Does Planning Central support forecasting products with limited history, and what is this process called?

A. No, Planning Central does not support the Croston Method for the Sparse Demand forecasting method.
B. Yes, Planning Central supports the Regression for Sparse Demand forecasting method, typically used for new
products.
C. Yes, Planning Central supports the Holt Exponential Smoothing forecasting method used for newly introduced
products.
D. No, Planning Central does not support the Regression for Sparse Demand forecasting method.
E. No, Planning Central does not support the Holt Exponential Smoothing forecasting method.

QUESTION 4

Your customer wants to display a numeric measure in both pound and kilogram Units of Measure (UOM) on a table.
Describe the configuration steps to display a measure in two ROMs.

A. Open a table and select Actions, View Table Configuration, and click the UOM tab. Select primary UOM as the pound and secondary UOM as a kilogram.

B. Open a table and select View, Format Measures to find the measure. Now select pound as primary UOM and
kilogram as secondary UOM.

C. Open a table and select Actions, View Table Configuration, and click the Measure tab. Find the measure, duplicate the measure, and rename it. Now select pound as UOM for the original measure and kilogram as UOM for the duplicated measure.

D. Open a table and select View, Format Measures to find the measure. Duplicate the measure and rename it. Now
select pound as UOM for the original measure and kilogram as UOM for the duplicated measure.

QUESTION 5

A customer would like to account for the production loss in the supply planning process using the item shrinkage rate
planning specification.

Which statement reflects the system behavior to meet this requirement?

A. Planning process reduces the demand based on the shrinkage factors and keeps the supply quantity as is.
B. Planning calculation does not support shrinkage functionality.
C. Planning calculates no additional demand but creates the additional required supply based on the shrinkage factor.
D. Planning calculation creates scrap demand to compensate for loss and maintains supply.

QUESTION 6

You want to be able to filter your data by the planner code attribute on the item. Where can you go to do this?

A. Configure Planning Analytics > Levels and Attributes tab
B. The process “Add Levels and Attributes” must be run to associate new attributes.
C. The process “Associate Measure Catalog Attributes” must be run to associate new attributes.
D. Enable planner code on the Planning Analytics page.
E. Configure Planning Analytics > Measure Catalog

QUESTION 7

Your client wants to create a supply plan that only considers sales orders and disregards forecast demand within a
specific demand horizon. What must you do to accomplish this?

A. Manage Plans > Search and select supply plan > Supply tab > Organizations and Schedules tab > Remove all
demand schedules

B. Manage Plans > Search and select demand plan > Demand tab > General tab > Select \’Do no spread forecast\’

C. Manage Plans > Search and select demand plan > Demand tab > General tab > Check Demand Time Fence
Control

D. Manage Plans > Search and select supply plan > Supply tab > General tab > Advanced Options > Check \’Create
time fence\’

E. Manage Plans > Search and select supply plan > Supply tab > General tab > Check Demand Time Fence Control

QUESTION 8

A supply plan has just been run that contains a configured item. You notice that the sourcing rules of the base model
were used instead of sourcing rules for the configured item. Why did this happen?

A. No sourcing rules have been defined for the configured item.

B. The sourcing rules of the base model overrode the sourcing rules of the configured item.

C. It is not possible to create sourcing rules for the configured item; all configured items always use the same sourcing
rules as the base model.

D. The sourcing rules of the base model had a priority of 1, while the sourcing rules of the configured item had a priority of 2.

E. No planning percentages were defined at the operation level within the work definition.

QUESTION 9

Which option outlines changes you can make to a simulation plan when evaluating demand and supply?

A. Change item specification values, change item lead times, create mass changes for items
B. Add demands, cancel demands, reschedule demands, add supply, cancel supply, reschedule supplies
C. Change item specification values, change item lead times, change item-organization specification values
D. Add demands, cancel demands, reschedule demands, add new planned orders, reschedule supplies
E. Change item specification values, change item lead times, create mass changes for items all at once, change item organization specification values

QUESTION 10

During implementation, the customer is in the process of planning supply requirements. The customer also needs to
generate forecast and safety stock levels. Which plan type on the plan options should the customer be running?

A. Demand and Supply Plan
B. Safety Stock and Forecast Plan
C. Demand Plan
D. Supply Plan
E. Integrated Plan

QUESTION 11

You ran a demand plan and you are reviewing the shipments forecast value measure. It is always zero for a particular
item. Identify the root cause of this problem.

A. In the planning measures catalog, shipment forecast value measure is not enabled at the item and organization level.
B. In plan parameters, Item List Price marked as primary does not have price defined for the particular item.
C. In plan parameters, shipment forecast value measure expression is not defined.
D. In the planning measures catalog, shipment forecast measure is not enabled at the item and organization level.

QUESTION 12

The structure of the Plan Summary Layout is a predefined __.

A. Material Plan view
B. Set of Exceptions
C. Supply Demand Workbench
D. Set of Infotiles
E. Group of Reports

QUESTION 13

As part of the agreement with one of your suppliers, you must always order products by the 100s. For example, if the
required supply is 105, you must order 200, if it\’s 275, you must order 300. Which item attributes will help you achieve
this?

A. Minimum Order Quantity
B. Fixed Lot Size Multiplier
C. Maximum Order Quantity
D. Fixed Order Quantity
E. Rounding

Answer and explanation:

Question NumberCorrect AnswerExplain
1B
2ABC
3C
4B
5D
6D
7E
8A
9B
10A
11A
12D
13B
GET More Questionshttps://www.lead4pass.com/1z0-1066-20.html

Oracle 1Z0-1066-20 All exam questions and answers are from the Lead4Pass 1Z0-1066-20 exam dumps.
All exam questions and answers have been updated and corrected.
The free Oracle 1Z0-1066-20 exam questions and answers can help you stay up to date Part of the exam content.
Get the complete Oracle 1Z0-1066-20 exam dumps https://www.lead4pass.com/1z0-1066-20.html (Total Questions: 75 Q&A). Help you pass the exam successfully for the first time.

ps.

Free to share the latest updated Oracle 1Z0-1066-20 exam PDF from a part of the Lead4Pass 1Z0-1066-20 exam.
Get the complete exam questions and answers at Lead4Pass.com

Comments on 'Oracle 1Z0-1066-20 online practice test and Lead4Pass 1Z0-1066-20 exam dumps' (0)

Comments are closed.